torsdag 23 december 2010

som vi väntat..

Marmorskivan ska förstås ligga ovanpå benen, behövde hjälp att lyfta den bara:-)

Jag tror det var i April vi beställde våra soffbord "East" av Jessica Signell Knutsson för Asplund.
I dag kom de äntligen på plats i vårt oanvända vardagsrum.
vi har valt dem i färgen antrasit och med carrera marmor längst ned.


Vi fick även upp vår efterlängtade vägghängda hylla som vår snickare platsbyggt i samma färg som köket för att knyta samman rummen.

Genast känns rummet mer ombonat. Granen står ju redan klädd här inne och i brasan brinner nu elden för första gången sen vi flytta in!
så nu är det dags att testa vardagsrummet..


På de grå Tivoli stolarna ligger just nu kuddar från Day Home. Fåtöljer är beställda och tivoli stolarna får snart hitta en ny plats hemma hos oss.


På soffbordet står en av mina favorit, ljusstaken "vänskapsknuten" som Joseph Frank formgav som en symbol för fred och vänskap redan 1938. Vi har den försilvrade varianten från Svenskt tenn och jag gillar den som sagt mycket!








2 kommentarer:

 1. De där soffborden har jag också fingrat på en massa gånger inne på Asplunds. De är riktigt, riktigt trevliga!! Det enda jag var lite orolig för var att de var något lättrepade. Inget större problem om det inte vore för vår lille vilde till ettåring här hemma!! =)

  Gillar ert hem skarpt! Och fasaden var ju såå fin med utomhusspis och riktigt julmys!!

  Vad har ni beställt för fåtöljer? Blir så nyfiken! Säkert något jättefint! Vi tittar efter både soffa, soffbord, matta, fåtöljer och lampa till den blivande soffgruppen just nu. Jag tycker det är svårt att hitta fina fåtöljer för en lagom penning. Hostar man upp 30 000 kr finns det mycket att välja mellan... men vi vill inte betala mer än hälften per fåtölj...

  God jul!

  /Malin M

  SvaraRadera
 2. Hej Malin M.

  Tack för dina SUPER snälla kommentarer. Vad kul att du gillar vårt hem:-) Vi verkar ha samma smak.
  Soffborden verkar klara sig bra från repor, däremot blir det en hel del små tassar på dem..
  Hoppas du har en skön jul.

  Hälsar
  sanna

  SvaraRadera